RADIOCOMMERCIALS

Alle onderzoeken wijzen keer op keer uit dat radioreclame  een van de meest efficiente manieren van reclame maken is. Het is dan wél belangrijk dat uw commercial effectief is. NOVAZ  kent de geheimen van een effectieve campagne. Als geen ander weten we wat wèl werkt, en wat niet.

Kennis van relevante onderzoeken, een onbeperkt aanbod aan stemmen, geluiden en muziek, gecomibeerd met een grenzeloos perfectionisme zorgt ervoor dat wij bewezen succes behalen op de radio.

Wilt u een commercial in meerdere landen inzetten? NOVAZ kan een spot in elke gewenste taal produceren en internationaal aanleveren.

Spotlab©

NOVAZ levert sneller en met 100% klant tevredenheid dankzij ons unieke Spotlab© systeem. In deze online omgeving kunnen uitzendinstanties en adverteerders inloggen om het hele traject van spotproductie te volgen. De adverteerder kan input geven, tekstvoorstellen bekijken en de spots beluisteren.  De uitzendinstantie kan eenvoudig campagne opdrachten invoeren, heeft altijd inzicht in de status, en krijgt de spot na akkoord automatisch aangeleverd.

ONS WERK

Een van de commercials die NOVAZ voor CeWe Color maakte. Bekijk ook de TV-commercial in het menu TV-commercials.

Een heldere spot met een overtuigende call-to-action voor de doelgroep: de werkzoekenden.

Het Avila Hotel was op zoek naar een tijdloze spot met internationale allure. NOVAZ produceerde een custom soundlogo, remixte hun corporate music en creëerde een eigen huisstijl met een reeks doeltreffende spots.

Voor Curaçao’s toonaangevende Avila Hotel produceerde NOVAZ een reeks thema-commercials, waaronder deze spot in kerstsfeer.

Voor Goeie Grutten museli, maakte NOVAZ deze nuchtere tag-on. De spot was te horen als sponsor tijdens Q Music’s Top 500 van de 90’s

Radio commercial voor KLM CITY HOPPER

Win een fashion trip naar Londen met Pepe Jeans! Jeansandfashion.com vroeg NOVAZ een spot te maken zoals alleen wij dat kunnen. We kozen voor de unieke stem van Michael Pilarczyk.  

Voor Sans-Online produceerde NOVAZ deze radiocommercial, die vanaf 1 mei te horen is bij SLAM!FM en 100%NL.

Radio commercial voor de “winterslaapweken”van NH HOTELES

Voor JAAP.NL maakte NOVAZ deze commercial mét custom made soundlogo. De spot zal nóg meer naamsbekendheid en traffic genereren naar de toonaangevende woningwebsite. Nu te horen op onder meer SkyRadio en Radio Veronica.

Radio commercial van BAKKER BART

Radio commercial voor RABOBANK NOORD TWENTE

Radio commercial VIDEOLAND

Dat de styling van NOVAZ commercials volledig aansluit bij uw boodschap blijkt uit deze spot voor Thebe.

Sennheiser heeft zich al jaren in de markt gezet als de headphone specialist en bevestigt dat met deze reclame.

NOVAZ produceerde een spot voor Iberogast die duidelijk is maar ook als zeer betrouwbaar overkomt.

In samenwerking met BNR realiseerden wij spots voor de European Business Days. Onder meer Philips CEO Frans van Houten en oud-minister Ben Bot vertellen zelf over dit event. Voor de pay off kozen we de klasse voice-over van Arnold Gelderman. Nu te horen op BNR.