TV-COMMERCIALS

Een professionele TV-commercial voor een relatief laag bedrag?

Onze ervaren video-editors en de perfecte audiobewerking maken elke spot een gegarandeerd succes. NOVAZ verzorgt het hele traject: van concept tot uitzendkopie. We adviseren, bedenken en produceren.

EBU R128 Geluidsnorm voor TV-commercials

Onze TV-commercials hebben een opvallend betere sound dan die van concurrenten. Juist binnen de nieuwe EBU R128-geluidsnorm steken onze spost mijlen ver boven de rest uit door net dat beetje extra aandacht.

Wilt u een commercial in meerdere landen inzetten? NOVAZ kan een commercial in elke gewenste taal produceren en internationaal aanleveren.

Spotlab©

NOVAZ levert sneller en met 100% klant tevredenheid dankzij ons unieke Spotlab© systeem. In deze online omgeving kunnen uitzendinstanties en adverteerders inloggen om het hele traject van spotproductie te volgen. De adverteerder kan input geven, tekstvoorstellen bekijken en de spots beluisteren.  De uitzendinstantie kan eenvoudig campagne opdrachten invoeren, heeft altijd inzicht in de status, en krijgt de spot na akkoord automatisch aangeleverd.

ONS WERK

Als je gaat voor een campagne met een pakkende tekst, mooie beelden, en tot in de perfectie geproduceerd audio, dan ga je voor NOVAZ. Wij doen het namelijk allemaal onder één dak. Voor CeWe Color produceerden we deze nieuwe TV-commercial.

Het grootste muziek event van het jaar: Pinkpop 2012 TV commercial by NOVAZ.

In opdracht van Ahoy Rotterdam produceerde NOVAZ deze TV-spot, die draait op RTV Rijnmond. Per maand is er een nieuwe TV-spot gepland met het programma van de betreffende maand. De TV campagne wordt ook ondersteund met radiocommercials van NOVAZ die te horen zijn op RTV Rijnmond.

Voor HAS Hogeschool produceerden wij deze frisse spot, met als doel meer leerlingen naar de opleiding te trekken. 

NOVAZ produceerde een reeks radio- en TV-commercials voor de gemeente Tilburg. De voice-over, muziek en teksten uit de TV-commercials komen terug in de radio spots. Omdat de ondernemers zelf aan het woord zijn, creëerden we een spot die écht en geloofwaardig is. Met maximale impact door de succesvolle combi van radio en TV.

CDA Tilburg vroeg NOVAZ een TV-commercial te maken, met als inzet een uitstekende uitslag op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wethouder Erik de Ridder sprak de spot zelf in.

BBA Tours is een busbedrijf met 90 jaar ervaring. Dat is iets om trots op te zijn. NOVAZ leverde deze TV-spot, met bijzondere beelden, een passende voice-over en custom-made muziek.

Het Jack’s Casino Festival van het Levenslied is het grootste gratis Levensliedfestival van Nederland. Het festival wordt landelijk uitgezonden op het evenementenkanaal 12 van Ziggo en daarop draait in de weken voorafgaand aan de uitzending deze tv-commercial om kijkers te trekken.

TV-commercial voor Mega Parketstore, te zien op Omroep Brabant.

Voor koop- en belevingscentrum The Wall langs de A2 bij Utrecht produceerde NOVAZ deze full motion TV-commercial in het thema van de Tour de France, die dit jaar start in Utrecht.

Voet & Winkel. Regionale TV-Commercial.

TV-Commercial voor Alkuplus kozijnen. 

Voor Sans-online maakte Novaz de audio voor deze commercial die binnenkort op verschillende tv-stations te zien is.

NOVAZ produceerde deze YouTube-commercial voor webshop van Sans-Online.